Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

ABC Venlo is een klein zelfstandig kantoor waar persoonlijk contact voorop staat. Het kantoor is opgericht door Loes Cuppen met als doel om de kleine ondernemers en particulieren bij te staan met financieel advies, het verzorgen van de administratie, het opstellen van accountantsrapporten en fiscale adviezen. Dit geheel tegen aantrekkelijke tarieven. Wij houden het simpel voor u.

Loes Cuppen heeft jarenlange ervaring opgedaan bij accountantskantoren, welke hebben gezorgd voor een diepgaande kennis over administratie, belastingen en ondernemingen. Op theoretisch vlak is deze kennis aangevuld door haar studie bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg (2003), haar accountantsopleiding via de NBA (2011), de opleiding AA/RA-belastingaccountant (2016) en de opleiding AA/RA registerbelastingadviseur (2017).

Bij ABC Venlo heeft u een vast aanspreekpunt en wordt u, indien gewenst, actief bijgestaan in het drijven van uw onderneming. Uw administratie is bij ons in vertrouwde en vakkundige handen en er wordt op een open en eerlijke manier met u gecommuniceerd.

Bent u een ondernemer die behoefte heeft aan een alerte adviseur, die meekijkt en meedenkt, dan komen wij graag bij u langs voor een oriënterend gesprek. Zo’n gesprek is gratis en levert u altijd iets op in de vorm van fiscale tips en adviezen.